Jag kan köpa en trisslott, ge tusan i att skrapa den och gå omkring och tänka att jag nog är miljonär. Det är den politik och filosofi alliansen har lyckats få en stor del av svenska folket att tro på. (pg)

Läs i DN om hur Aron Etzler i sin bok analyserar och beskriver  moderaternas ”omsvängda” politik för att skapa ett chimärt (min tolkning) förtroende.

Ur DN 131120:
Så får Reinfeldt medvind trots att folket går åt vänster!

Ny bok om Fredrik Reinfeldt. Moderaternas framgång beror varken på att de gått åt vänster eller att folket gått åt höger. I stället är det strategin att framstå som icke-höger och som mest kompetent som varit mördande för S. Om S nu lägger sig nära regeringen kan Reinfeldt mycket väl vinna igen, skriver Aron Etzler (V).

Läs mer här:

http://www.dn.se/debatt/sa-far-reinfeldt-medvind-trots-att-folket-gar-at-vanster/

 

// PG