Jag är en stolt Vänsterpartist! Men jag är också en stolt Transsexuell Kvinna!

Ingen och jag säger INGEN ska tysta mig, ingen ska få ta ifrån mina rättigheter att få vistas i det Svenska samhället! Ingen ska få undanskuffa mig för att jag är Olik alla andra! Inte för att jag tycker jag är så olik alla andra?

Alla är vi Olika, Alla är vi lika värda inför varandra oavsett vem man är, vad man är, hur man ser ut eller hur man fungerar! Ingen har den rätten att ta ifrån oss den rätten att vara Olik andra!

Idag, lördagen den 23 augusti 2014 blev jag påhoppad av en SD-Väljare. Jag var ensam för stunden då jag snart skulle få sällskap av en kamrat. En annan kamrat hade precis lämnat mig och man förväntar sig ju inte att något ska hända under den korta stunden det handlade om!

Nåväl, den där SD-anhängaren sade till mig att SD är det enda partiet! Jag svarade vad då? –Vad menar du?

Han svarade; -SD är det enda partiet!

Men jag svarade tillbaka att det finns ju flera partier (pekade mot allianspartierna som stod en bit ifrån) vi lever ju i en Demokrati!

Han kontrade med att säga: – Är du Transvestit?

Jag svarade; Nej det är jag INTE!

Han tillbaka: Men du ser ju ut som en sådan?
Jag blev stum mer eller mindre. Han gick på ICA med sitt sällskap.

 

Efter en stund kom han tillbaka och skrek: -Transfitta! Och muttrade en massa andra okvädesord till mig.

 

Svarade tillbaka att han är en jävla fascist och ett Nazistsvin!!

Han tågade mot sin bil på stationsparkeringen och visade finger som den lilla varelse han nu visar sig vara!

Efteråt snurrade han runt med sin bil tillsammans med sitt sällskap och åkte förbi ett par gånger där jag stod med gråten i halsen och ropade okvädningsord mot mig.

Ingen i min närhet reagerade över hans beteende eller mitt ropande efter honom.

Jag kommer aldrig stå ensam mera och göra valrörelse. Däremot kommer jag fortsätta med valrörelsen. För INGEN ska tysta mig eller säga åt mig vem jag är eller vem jag ska vara! Det avgör jag bäst själv.

Jag vet bäst själv vem jag är! Jag är en 48 årig kvinna som opererades 1997 från en så kallade man till kvinna, jag är också stolt över det beslutet. Jag är också stolt över att jag är vänsterpartist. Jag är stolt över att jag är en medmänniska! Och det ska INGEN ta ifrån mig!

Kamrater jag är också stolt över er. Tillsammans kan vi göra skillnad i vårt samhälle!

 

Så här i efterhand så skulle man ju tycka man borde ha huvudet på skaft och fotat mannen och tagit hans registreringsnummer. Men man blir ju som alltid chockad eller paralyserad.

/Christine Bagger, Vänsterpartiet i Skinnskatteberg