Fredrik Skog kommenterar detta:

”Näringspolitisk åtgärd, kan man äta JAS? Varför inte skapa förutsättningar för inhemskt jordbruk, förädla våra naturtillgångar, förbättra järnvägen eller något annat som har vingar t.ex. vindkraftverk. Bygga kärnkraft är en smartare affär. Borgerlig politik = REA ut vårt land och dess tillgångar!

Vad är det för avkastning på denna, vår (svenskafolkets) investering? Skulle vi driva vår kommunen på samma sätt som regeringen driver vårt land skulle vi bli inspärrade på livstid. Socialister brukar skyllas för att förespråka ett bidragssamhälle. Hela vårt land är nu ett bidrag till kapitalet och en majoritet av svenska folket verka tro att de på alvar tillhör den gynnade guppen. Om du inte har över 50 miljoner i tillgångar så hör du inte dit. Men efter amerikansk modell/dröm så skulle du kunna få 50 miljoner i tillgångar och då skulle det vara förfärligt jobbigt att dela med sig av det du förtjänat.

Dröm vidare och gå under? Vakna och överlev? Det tar tid att bygga upp men det går fort att riva ned. Jag har varit i branschen i 20 år och skulle landet Sverige vara en enskild firma så skulle den enskilde aldrig göra en sådan här affär. Detta är svaret på frågan om, i vems intresse vår regering styr vårt land. Det är inte svårare än så för mig. Men vad vet jag, min plånboken är för tunn för att den ska tas på allvar.”

 

Du kan se nyheten hos SVT genom att klicka på länken nedan.

http://www.svt.se/nyheter/sverige/svt-avslojar-forsvaret-far-kopa-60-nya-jas-plan

 

/pg